membrasin® voedingssupplement

Droge huid, ogen of slijmvliezen?

Membrasin® duindoornbes-
olie helpt!

membrasin® voedingssupplement
Heb jij een droge huid?

Probeer dan het natuurlijke voedingssupplement Membrasin ® en herstel je huid van binnenuit!

Membrasin ® is een zuiver olie-extract dat wordt gewonnen uit de pitten en het vruchtvlees van duindoornbessen. Deze 100% natuurlijke olie zit boordevol vitamines en omega-vetzuren. Zij voeden de huid letterlijk van binnenuit en houden de interne vochtbalans en het collageen op peil. En hoe meer collageen: des te steviger en elastischer de huid! Membrasin® duindoornbesolie is verkrijgbaar in capsulevorm en druppels.


Meer over een droge huid
membrasin® voedingssupplement
Heb jij droge slijmvliezen?

Branderige ogen, korstjes in je neus, een droge huid of een mond die aanvoelt alsof hij van perkament is? Het zijn allemaal symptomen van droge slijmvliezen.

Onze slijmvliezen zijn van nature vochtig. Het is een slijmerige beschermlaag die bacteriën tegenhoudt. Ze vormen een slimme natuurlijke barrière tegen allerlei ongemakken en ziektekiemen. Maar naarmate we ouder worden (en vooral vanaf de menopauze), verandert de vochtbalans in onze slijmvliezen. Met alle gevolgen van dien.


Hoe kan jij jouw slijmvliezen een verjongingskuur geven? En hoe houd jij – ook tijdens en na de menopauze – je huid en slijmvliezen in goede conditie? Vitamine A speelt in dit verhaal een belangrijke rol. En daar is Membrasin ® ontzettend rijk aan.


Meer over droge slijmvliezen
membrasin® voedingssupplement
Eigenschappen van de duindoornbes

In Azië en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om haar geneeskundige krachten. Daar wordt de vrucht veel gebruikt tegen griep en verkoudheid, omdat ze zo´n grote hoeveelheden vitamine C in zich draagt. Maar duindoornolie helpt ook om onze huid, ogen en slijmvliezen gezond te houden.

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest-Europa. Ook korter bij huis, op de Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld.

  • Werking van binnenuit Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die de huid en slijmvliezen van binnenuit verzorgen.
  • Extract uit duindoornbes Membrasin® is een extract uit de duindoornbes. Deze duindoornbes is van hoge kwaliteit en komt uit Finland.
  • Boordevol vitamines Membrasin® duindoornbesolie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine C, vitamine A en vitamine E.
  • Geen kleur-, geur- en smaakstoffen Membrasin® bevat geen gluten, suiker, lactose, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen en is daarom ook geschikt voor vegetariërs.
  • Bevat omega 7 De duindoornbes is één van de weinige vruchten die van nature omega 7 bevat.
  • Capsules en vloeibaar Membrasin® duindoorbes is verkrijgbaar in vegicapsules en in vloeibare vorm.