Droge huid

Het vrouwelijk hormoon oestrogeen zorgt voor een mooie, gezonde en veerkrachtige huid. De huid kan dunner en droger worden als de oestrogeenproductie tijdens de menopauze afneemt. Dat kan ervoor zorgen dat de huid slapper wordt en meer rimpels vertoont. De afname van oestrogenen kan onder andere leiden tot een kurkdroge huid.

Heb je een droge huid?

We willen graag een mooie, gezond uitziende huid. Veel vrouwen kampen met een droge huid die strak is. Toch hoeven we het daar niet bij te laten. Met gezonde voeding, verzorging, leefstijl en supplementen herstelt jouw schrale huid helemaal. Maar hoe komen we aan een droge huid? Wat zijn de verschijnselen? En kunnen we het voorkomen?

Membrasin en een droge huid

Membrasin duindoornbesolie zit boordevol vitamine A en omega vetzuren 3, 6, 7 en 9 die de huid van binnenuit voeden en het collageen in stand houden. Hoe meer collageen, hoe steviger en elastischer de huid.

Bovendien heeft duindoornbesolie een gunstige werking op de vochthuishouding van de huid. Heb je last van een slappe huid? Gebruik dan Membrasin duindoornbesolie in capsulevorm of druppels.

Duindoornbes & droge huid

De relatie tussen duindoornbes, vitamine A en een droge huid.

Droge huid & voeding

Droge huid & gezonde voeding hangen onlosmakelijk samen. Ontdek hier waarom!

Tips bij droge huid

Duindoornbesolie kan helpen bij een droge huid. Maar wat nog meer?

Ervaring Membrasin gebruikers

  • Marja
    De eerste 6 weken heb ik 4 capsules per dag genomen, mijn huid is veel minder droog geworden. Nu gebruik ik nog maar 2 x per dag de capsules. Voorheen moest ik ook oogdruppels gebruiken, maar dat is nu niet meer nodig. Dus ik hoef veel minder te smeren en druppelen. Ik hou geld over voor Membrasin®.
    Marja

Membrasin bij een droge huid

Membrasin® bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. De olie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A. Membrasin® werkt alleen bij een droge huid, droge ogen en droge slijmvliezen. Niet bij andere overgangsverschijnselen.