De duindoornbes

Last van een droge huiddroge ogen of droge slijmvliezen? Dan is er goed nieuws voor je! Membrasin duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunen. Maar wat is duindoornolie eigenlijk? En hoe werkt het precies?

Niets zo vervelend als een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen. Gelukkig is er een natuurlijke oplossing die de huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunt. Membrasin bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24® van duindoorbessen van de beste kwaliteit.

Gebruik de kracht van de natuur

Membrasin bevat de zuivere olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Voor Membrasin wordt alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen geselecteerd, waarna in Finland door middel van de meest moderne apparatuur de zuivere olie uit de duindoornbessen wordt geperst.

De herkomst, productiemethode en zuiverheid van duindoornbesolie zijn doorslaggevend voor de kwaliteit en invloed ervan. Omdat de gehele productieketen van bes tot capsule in ons eigen beheer is, kunnen wij de kwaliteit van Membrasin garanderen.

Bijzondere eigenschappen van de duindoornbes

Vooral in Aziatische landen en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om zijn ondersteunende eigenschappen. Zo bevat de vrucht grote hoeveelheden vitamine C, wat ondersteunt bij griep en verkoudheid. Daarnaast helpt duindoornolie de huid, ogen en slijmvliezen gezond te houden.

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest Europa. Ook op onze eigen Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld.

Membrasin® duindoornbesolie bevat:
• Omega 3 vetzuren, omega 6 en 9
• Omega 7
• Vitamine A.

Membrasin® duindoornbesolie

Membrasin® duindoornbesolie is van zeer hoge kwaliteit en wordt gewonnen in Finland. Het zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A.

Omega-vetzuren zijn onder andere goed voor het gezichtsvermogen en de bloeddruk. Vitamine A is belangrijk voor huid en slijmvliezen. Membrasin® duindoornbesolie is bovendien rijk aan antioxidanten.

Productie Membrasin® duindoornbesolie

Membrasin® duindoornbesolie wordt geproduceerd door het Finse bedrijf Aromtech, dat gespecialiseerd is in innovatieve gezondheids- en cosmetische producten uit de Scandinavische natuur. Duindoornbesolie is 100% natuurlijk en verkrijgbaar in capsules of olie.

Heb je interesse in Membrasin?