Ervaringen met Membrasin

Heb je al de nodige informatie over onze bijzondere Membrasin voedingssupplement (met duindoornbesolie) bij droge slijmvliezen gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen met Membrasin van onze trouwe gebruikers en wie weet ben jij net zo overtuigd als zij zijn!

Wil jij jouw ervaringen met Membrasin ook delen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Of laat een aanbeveling op onze Facebookpagina achter.

De eerste 6 weken heb ik 4 capsules per dag genomen, mijn huid is veel minder droog geworden. Nu gebruik ik nog maar 2 x per dag de capsules. Voorheen moest ik ook oogdruppels gebruiken, maar dat is nu niet meer nodig. Ik moet dus veel minder druppelen en smeren!

Marja

Ik ben begonnen met 2 x 2 capsules Membrasin Eye Care. Na 2 maanden ging ik naar 2 capsules per dag. Ik heb geen last meer van droge ogen. En in plaats van elke dag meerdere keren in mijn ogen te druppelen, moet ik dat nu nog maar 1 of 2 x per maand te doen. Perfect vol te houden dus!

Lore

Mijn ervaring met Membrasin is zeer positief. Ik ben blij met een product voor de ogen en huid waar geen zink in zit. Dat had ik nodig. Positief effect op zowel mijn ogen als mijn huid. Dit product heeft me geholpen. Thanks!

Klaartje

Na één maand Membrasin Eye Care gebruikt te hebben, moet ik geen oogdruppels meer gebruiken tegen mijn droge ogen! Fantastisch!

Rita

Ik heb de extreme droogte eindelijk onder controle, schitterend!

Tine

Mijn huid is veel minder droog en soepeler geworden.

Susan

De capsules verlichten mijn vaginale droogte. Echt een geschenk!

Pascale

Ik raad het iedereen aan, het effect is enorm!

Sandra