Droge huid & voeding

Droge huid & voeding hangen onlosmakelijk samen. Een gezonde, mooie huid bereiken we niet alleen door te smeren. Gezond leven en gezond eten is minstens zo belangrijk om een droge huid te vermijden. Via de huid scheiden we afvalstoffen af. Hoe beter onze nieren en darmen werken, hoe minder de huid wordt belast.

Kies daarom, zeker bij een droge huid, voor gezonde voeding. Voldoende vers fruit en verse groenten, volle granen, noten, zaden en verse vis zijn enkele voorbeelden van een gezond eetpatroon. Drink minimaal 1,5 liter water per dag. Rook en drink niet en vermijd koffie, zwarte thee, margarine en snacks. Kortom, gezond leven is essentieel om je mooie huid te behouden.

Daarnaast is een goede doorbloeding belangrijk zodat de gezonde voedingsstoffen de huid optimaal kunnen bereiken en voeden. Scrub de huid daarom regelmatig. Bewegen en sporten zorgen ook voor een goede doorbloeding van de huid.

Eet of drink het volgende:

• minimaal 500 gram groenten per dag

• 2/3 stuks fruit per dag

• avocado, citrusvruchten, kool en kiwi

• onverzadigde vetten (noten, pitten en zaden)

• vette vis

• vitamine C, E, A en B-complex.

Droge huid & duindoornolie

Er zit vitamine A in de duindoornbes. Vitamine A helpt bij het gezond houden van de huid en ondersteunt bij het behoud van een normale huid. Membrasin duindoornbesolie bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. Het is verkrijgbaar in capsules en druppels.

Wat is Membrasin?

Membrasin® bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. De olie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 et vitamine A.

Membrasin® werkt alleen bij een droge huid, droge ogen en droge slijmvliezen. Niet bij andere overgangsverschijnselen.

Interesse in Membrasin?